JELENTKEZZEN POLGÁRŐRNEK:

 

 

A Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének egyesületei folyamatosan várják azoknak a jelentkezését, akik kedvet és elhivatottságot éreznek a polgárőr munkához.

Jelentkezz te is lakóhelyeden levő polgárőr egyesületnél polgárőrnek ha SZERETNÉL BIZTONSÁGBAN ÉLNI? TEGYÉL ÉRTE!
GONDOLJ A GYEREKEKRE, AZ IDŐS, BETEG ÉS VÉDTELEN EMBEREKRE!


POLGÁRŐRÖK A BIZTONSÁGOS MAGYARORSZÁGÉRT!

Évszázados hagyomány, hogy a településeken a veszélyhelyzetek kezelésére polgári őrséget szerveztek, amely a lakosság biztonságát és az értékek megvédését szolgálta.
Magyarországon a szilárdabb közrend és közbiztonság érdekében az ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG közhasznú jogállású köztestület irányításával jól szervezett, "közel 60 ezer főt számláló polgárőr egyesületi rendszer működik törvényi felhatalmazással.
A polgárőr egyesületek kizárólagos joga a bűnmegelőzési célú közterületi járőrözés, figyelő szolgálat és a közlekedésbiztonsági jelzőőri tevékenység.
A főbb célkitűzéseink:
1.) társadalmi bűnmegelőzés, 2.) baleset-megelőzés, 3.) gyermek - és ifjúságvédelem, 4.) környezetvédelem, 5.) az önkormányzatok és a lakosság közötti bizalom erősítése, 6.) közterületi kamerarendszer működésében való közreműködés, 7.) vészhelyzetek megelőzése és kezelése, 8.) katasztrófavédelmi feladatok segítése.
VÁRUNK:Tisztelettel minden magyar állampolgárt, Az Országgyűlés által elfogadott új törvény értelmében.- (- *Ha elmultál14 éves* és nem múltál el 18 éves -) akkor is jelentkezhetsz szülői beleegyezéssel ifjú polgárőrnek*-)Várunk minden 18 életévét betöltő nagykorú nőt és férfit, aki büntetlen előéletű, közügyektől nincs eltiltva, és tenni is akar települése közbiztonságáért! Legyél tagja az ország legnagyobb közbiztonsági szervezetének, akit szolgálat közben véd a törvény, és működését az állam támogatja! nagykorú nőt és férfit, aki büntetlen előéletű, közügyektől nincs eltiltva, és tenni is akar települése közbiztonságáért!
Legyél tagja az ország legnagyobb közbiztonsági szervezetének, akit szolgálat közben véd a törvény, és működését az állam támogatja!
Az érdeklődők közvetlenül a lakóhelyük szerint illetékes polgárőr egyesületeknél jelezhetik csatlakozási, belépési szándékukat, ha az alapszabályban rögzítettnek eleget tudnak tenni és vállaljak az alapképzést. Felvételük az általános szabályok szerint történik
Jelentkezni lehet települési Polgárőr Egyesület Elnökénél
Az "elérhetöségek" menűponban található elérhetősége katints ide
 

Téma: JELENTKEZZEN POLGÁRŐRNEK

Jelentkezz Polgárőrnek

Gulyás Sándor Id | 2018.03.07

Az Algyői Faluvédő Polgárőr Egyesület várja az önkéntes jelentkezőket.

Re:Jelentkezz Polgárőrnek

Szàmfira Zsolt | 2019.01.24

Marosleleiként lehetséges e?

Új hozzászólás hozzáadása

Kapcsolat itt is jelenkezhet polgárőrnek

Fájl kiválasztása