Tisztelt Látogató!

               Köszöntöm a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség honlapján!

A megyei polgárőr szövetség megalakulása óta együttesen dolgozunk azon, hogy a  polgárőrmozgalom - társadalmilag is támogatott - hasznos feladatokat ellátva, eredményesen hozzájáruljon Csongrád megye közrend-közbiztonságának további szilárdításához. Célunk, hogy az itt élő emberek szubjektív biztonság érzetét a rendelkezésre álló lehetőségek maximális biztosításával növeljük,  segítséget nyújtsunk az arra rászoruló embertársainknak. Hisszük, hogy társadalmi összefogással, pozitív szemlélettel, önkéntes munka erejével olyan jövőt építhetünk, ahol gyermekeink biztonságosan felnőhetnek.

A Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség tevékenységi köre az általános feladatokon túlmenően kiterjed a „Tiszteletet az éveknek, biztonságot az időseknek”, a „Külterületek biztonságáért”  „ A nagyvárosi bűnmegelőzés” projekt gyakorlati megvalósítására is. Természetesen számos más központilag és régiós szinten meghirdetett programban is részt veszünk, szorosan együttműködve az Országos Polgárőr Szövetséggel és a kiemelkedő stratégiai partnerekkel is.

Súlyponti feladatot képez a migráció elleni küzdelem további végrehajtása. Az államhatár mellett lévő polgárőr egyesületek leterheltségét a mélységi területeken található tagszervezetek önkéntes szolgálatellátásokkal jelentős mértékben csökkenthetik.

Kérem önöket, hogy lehetőségeikhez mérten valamennyi területen segítség és támogassák a polgárőrség munkáját.

Elismeréssel adózom a polgárőr egyesületek és polgárőreink példamutató munkája iránt, hisz mindennapjainkban kiemelkedő szerepet töltenek be a települések életében. Munkájuk nem csak a közbiztonság fenntartásában, a rendőrség támogatásában merül ki, hanem a helyi közösségek összefogásában és formálásában is jelentős szerepet töltenek be.

Végzett munkánkról igyekezünk számot adni.  A honlapunkon betekintést nyerhetnek a megyei polgárőr szövetség munkájába, polgárőr egyesületeink mindennapi tevékenységébe. Állandóan frissülő weboldalunkon  tájékozódhatnak a legújabb feladatainkról, híreinkről és elérhetőségeinkről.

Önkéntes munkájukat, az állampolgárok irányába kifejtett támogató segítségnyújtásukat ismételten megköszönve kívánok Önöknek hatékony polgárőr szolgálatokat, mindezek végzéséhez pedig jó erőt és egészséget.

 

Tisztelettel:
 Batiz István  a Szövetség elnöke

 

 
Kérjük támogassa Szervezetünket !

 

 Bankszámlánkra év közben is utalhat pénzt, mi kiállítjuk  támogatásáról az igazolást , és az adóalapját csökkentheti 20%-al, tartós támogatás esetén 40%-al !
Számla számunk: OTP Rt. 11735005-20804703
Adószámunk: 18459038-1-06

Kedvezményezett neve:

Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége
 
KÖSZÖNJÜK!!!