A Magyar Posta Zrt. és az OPSZ között létrejött együttműködési megállapodás. A Posta ez évben nem az egyesületeknek osztotta ki a támogatási összeget, ha nem a megyékre osztotta le

2012.12.17 14:18

Magyar Posta Zrt.

 

 

A Magyar Posta Zrt. és az OPSZ között létrejött együttműködési megállapodás. A Posta ez évben nem az egyesületeknek osztotta ki a támogatási összeget, ha nem a megyékre osztotta le. Ez alapján 2012. szeptember 11. aláírt támogatási szerződés követően a Megyei Szövetség számlájára megérkezett a támogatás. A Magyar Posta Zrt. volt egy kikötése, csak azok az egyesületek kapnak támogatást akik a posta biztonságát megfelelően végezték. A megyei egyesületekből 24 egyesület részesült a 35.000,- Ft/ egyesület támogatásban.

 

Apátfalvi Polgárőr Egyesület, Ásotthalom Község Polgárőr Egyesület, Bordányi Polgárőr Csoport, Csanádpalotai Polgárőr Egyesület, Csengelei Polgárőr Csoport, Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület, Felgyői Polgárőr Egyesület, Földeák Polgárőr Egyesület. Kisteleki Polgárőrség Közhasznú Egyesület, Mindszenti Polgárőr Egyesület Közhasznú Szervezet, Nagyéri Polgárőr Szervezet, Nagymágocsi Polgárőr Egyesület, Szeri Polgárőr Egyesület, Öttömösi Polgárőrség, Pusztaszer Községi Polgárőr Egyesület, Szeged-Gyálaréti Polgárőr Egyesület, Tápéi Polgárőr Egyesület, Kiskundorozsmai Önvédelmi Csoport, Kecskés-Telepi Polgárőr Közhasznú Egyesület, Szentes Polgárőr Egyesület, Üllési Polgárőr Egyesület, Zákányszéki Polgárőr Csoport, Zsombói Polgárőr Egyesület, Röszkei Polgárőr Egyesület.

 

 

 

A Magyar Posta Zrt. az egyesületek II. féléves kiemelkedő munkáját értékelte, és december hónapban is jött egy támogatási szerződés, ebben is kihangsúlyozták, hogy mely egyesületek részesülhetnek a támogatásból. Így  21 egyesület részesült 31.000,-ft támogatásban.

 

 

Ásotthalom Község Polgárőr Egyesület, Baksi Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesület, Balástyai Polgárőr Egyesület, Bordányi Polgárőr Csoport, Csanádpalotai Polgárőr Egyesület, Csanytelek Polgárőr Egyesülete, Csongrád és Térsége Polgárőr Egyesület, Királyhegyes Község Polgárőrsége, Kisteleki Polgárőrség Közhasznú Egyesület, Mindszenti Polgárőr Egyesület Közhasznú Szervezet, Nagyéri Polgárőr Szervezet, Nagymágocsi Polgárőr Egyesület, Öttömösi Polgárőrség, Pusztaszer Községi Polgárőr Egyesület, Röszkei Polgárőr Egyesület, Tápéi Polgárőr Egyesület, Kiskundorozsmai Önvédelmi Csoport, Alsóvárosi Polgárőr Közhasznú Egyesület, Szegvári Polgárőr Egyesület, Zákányszéki Polgárőr Csoport, Zsombói Polgárőr Egyesület.

 

 

 

Csatoltan mellékelem az elszámoláshoz szükséges iratott.

Összesitő ÁFA bontásba.xls elszámolás.xls (14,5 kB)